Frie funktionærer er bedst i test


A-kassehjælpens uafhængige sammenligning af alle Danmarks A-kasser viser, at der er god grund til at vælge frie funktionærer. Frie Funktionærer er nemlig både super billige og bedst placeret på kundernes rating. For kun 448 kroner om måneden får du hos Frie Funktionærer en politisk uafhængig A-kasse. Hvis A-kasse ikke er nok for dig, tilbyder Frie Funktionærer desuden fagforening og lønforsikring af op til hele 80 procent af din nuværende løn.

Nemmere online backup med fiberbredbånd


Det er i dag muligt at finde en god billig løsning på fiberbredbånd, sådan at man kan få en langt hurtigere og mere stabil forbindelse end med en kobberforbindelse. Det kan være en rigtig god løsning for mange mennesker, da langsomt internet kan være meget problematisk i forbindelse med overførsel af filer. Hvis man gerne vil tage backup af sine filer, er fiberbredbånd en rigtig god idé, da upload bliver mærkbart hurtigere ved fiberforbindelse. Til backup af filer kan OnLime anbefales, da de for kun 29 kroner om måneden tilbyder super sikker og ubegrænset online backup med masser af fordele.

Iværksætteres drøm – en billig hjemmeside


Enhver iværksætter bør have en professionelt designet hjemmeside! En hjemmeside gør det nemlig lettere at nå ud til mange kunder og give dem et godt førstehåndsindtryk. Derudover kan det være smart at få foretaget søgemaskineoptimering. Med søgemaskineoptimering kommer man nemlig til at ligge blandt de allerøverste resultater på google, og det gør det nemmere for potentielle kunder at finde virksomhedens hjemmeside https://www.codex-design.dk/. Codex Design har nogle af markedets bedste tilbud på en billig hjemmeside og søgemaskineoptimering.

Undersøg kampsportsmarkedet inden du køber


Er du på udkig efter nyt kampsportstøj, så kan det være en rigtig god idé at undersøge markedet på nettet før du køber, for du kan ofte finde gode tilbud. Lige nu har de hos MMA-shop blandt andet tilbud på mma shorts for professionelle kæmpere, og webshoppen har for øvrigt et stort udvalg af andre kampsports- og træningsartikler, som er af højere kvalitet end de fleste andre produkter på markedet.

Undgå at bruge tid på at lave regnskaber


Det kan være rigtig svært at finde hoved og hale på den økonomiske lovgivning, og det er krævende for en iværksætter at bruge tid på. Det har Summs revisorer heldigvis allerede gjort, så du behøver ikke at bruge energi på det http://summ.dk/. Vores revisorer kan billigt levere hjælp til dine regnskaber.

Flexleasing for private


Hos Nordic Flex tilbyder vi flexleasing for dig med drømmen om en bil, der kan noget, ud over det sædvanlige. Der er rigtig mange penge at spare, hvis du drømmer om en mere luksusbil.

Det er faktisk sådan med flexleasing, at du har mulighed for at skifte bilen ud meget ofte. Det kan du gøre, uden at det koster ekstra. Du kan faktisk skifte bilen ud, helt ned til hver tredje måned, uden at det koster en bondegård.

Flexleasing for dig med drømmen om en luksusbil, er muligt og endda til utrolige billige penge. Kontakt os og du vil ikke blive skuffet!